Bezig met laden...

Logboek

HeliExpo 2024: Britse Sloane koopt 6 Robinson helikopters

HeliExpo 2024: Britse Sloane koopt 6 Robinson helikopters

Sloane Helicopters, de prominente dealer in het VK en Ierland voor de Robinson Helicopter Company, is de aankoop aan te kondigen van zes nieuwe Robinson-helikopters, waarvan de eerste in februari 2025 wordt verwacht. Deze order omvat vier R44-helikopters en twee R66-helikopters, wat Sloane's onwrikbare vertrouwen in de Robinson-helikopterreeks verder versterkt.

Met een vertrouwde reputatie als Robinson-dealer van meer dan 48 jaar, heeft Sloane een fundamentele rol gespeeld bij het vormgeven van de helikoptermarkt in het VK en Ierland. De duurzame relatie gaat terug tot 1979 toen de voorzitter van Sloane, David George, de eerste R22 in Europa importeerde. Deze historische mijlpaal betekent een robuust partnerschap tussen de twee bedrijven en benadrukt Sloane's toewijding om 's werelds populairste civiele helikopters verder op de markt te brengen.

Door de levering van deze helikopters reeds te voorzien, wil Sloane de markt stimuleren door haar klantenbestand vroegtijdig toegang te geven tot deze zeer gewilde productieslots, waardoor een efficiënte orderafhandeling met korte leveringstermijn wordt gegarandeerd.

David George, voorzitter van Sloane Helicopters, sprak zijn enthousiasme uit en verklaarde: "We zijn verheugd om aan te kondigen dat we bestellingen hebben geplaatst voor zes leveringen voor Robinson Helicopters in 2025. Onze langdurige samenwerking met Robinson en onze toewijding aan het leveren van uitzonderlijke service aan onze klanten zijn cruciaal geweest bij het veiligstellen van deze posities, en we kijken ernaar uit om de komende jaren proactief samen te werken met nieuwe CEO David Smith en het Robinson-team."

Foto copyright: Sloane Helicopters UK

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepubliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *