Bezig met laden...

Logboek

EHang verkoopt 50 pilootloze, passagiers EH216-S eVOL's (zonder piloot!!)

EHang verkoopt 50 pilootloze, passagiers EH216-S eVOL's (zonder piloot!!)

EHang haalt order van RMB113 miljoen binnen voor 50 EH216-S 'Pilotless' passagiers eVTOL's van Xishan Tourism om laag vliegtoerisme in Noord-China te promoten.

Op 31 mei 2024 heeft EHang aangekondigd dat het een memorandum heeft ondertekend van overeenstemming (“MoU”) met Taiyuan Xishan Ecological Tourism Investment Construction Co., Ltd. (“Xishan Tourism”) om gezamenlijk de laag vliegtoerisme in Taiyuan City, provincie Shanxi, China te ontwikkelen.

Gelijktijdig met de ondertekening van het MoU heeft Xishan Tourism een aankooporder geplaatst voor 50 eenheden van EHang's EH216-S pilootloze, passagiers eVOL (elektrische verticale start- en landingsvliegtuig), en heeft de totale contractprijs van RMB113 miljoen (USD15,6 miljoen) betaald aan EHang.

Ondertussen heeft Xishan Tourism een aankoopplanovereenkomst getekend voor nog eens 450 eenheden EH216-S in de komende twee jaar. Deze eVTOL's zullen worden ingezet voor luchttoerisme, passagiersvervoer en andere toepassingen op lage hoogte om de adoptie en exploitatie van onbemande eVTOL in Noord-China te vergemakkelijken.

Volgens de overeenkomst zullen EHang en Xishan Tourism samenwerken om een Low-Altitude Economy Industrial Park in Taiyuan te ontwikkelen, waar ze het commando- en controlecentrum, het marketing- en tentoonstellingscentrum, het operatiecentrum, het after-sales servicecentrum en het onderzoekscentrum van EHang zullen vestigen. Door de voordelen en expertise van EHang in de laaggelegen economiesector te combineren met de rijke culturele en toeristische hulpbronnen van Xishan Tourism, heeft de samenwerking tot doel de grootste eVTOL UAM-operatiebasis in Noord-China te vestigen.

EHang en Xishan Tourism zijn van plan om in eerste instantie EH216-S demonstratiecentra voor bezienswaardigheden op lage hoogte te bouwen in de schilderachtige gebieden van de Xishan-berg en de Fenhe-rivier in Taiyuan, met verdere plannen om de toepassing van onbemande eVTOL's geleidelijk uit te breiden naar de provincie Shanxi en Noord-China om de groei van de laaggelegen industrie in de regio.

De provincie Shanxi is door de Chinese regering aangewezen als nationale demonstratieprovincie voor de ontwikkeling van de algemene luchtvaartindustrie, en Taiyuan City is een van de nationale civiele onbemande luchtvaartdemonstratiezones die bogen op vruchtbare grond voor de luchtvaart als een gunstig klimaat voor de groei van de economie op lage hoogte. ontwikkeling.

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepubliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *