Bezig met laden...

Disclaimer

Disclaimer

Alle informatie op deze website wordt weergegeven met de grootste zorg voor correcte informatie en duidelijkheid. Ondanks deze zorgvuldigheid kan er steeds een fout sluipen in de gepubliceerde informatie. Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen. Wij nemen geen enkele verantwoordelijkheid voor alle informatie die op deze website gepubliceerd is en U dient steeds de correctheid ervan voorafgaandelijk te controleren voor gebruik.

We maken er U speciaal op attent dat informatie over de luchtvaart steeds kan wijzigen en grote invloed kan hebben op de veiligheid; U dient steeds uw informatie met officiële bronnen te controleren. Deze website is geen officiële bron van luchtvaartinformatie noch van weersinformatie.

Daar waar deze website bepaalde producten of diensten voorstelt of bespreekt is dit steeds zonder commerciële bedoelingen. De informatie op deze website is louter informatief en eventuele verkoopacties of promoties zijn steeds voor rekening van de originele verkoper; helispot.be, helispot.nl of helispot.eu zijn nooit verkoper van producten of diensten en zullen nooit partij zijn in welke transactie dan ook.

Helispot is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites die op een of andere manier linken met de Helispot website. Het tonen van dergelijke link is geen vorm van promotie of goedkeuring van de inhoud ervan maar enkel een aanwijzing waar men eventueel verdere informatie zou kunnen vinden; in geen geval is Helispot partij in of verantwoordelijk voor dergelijke websites. Helispot heeft ook geen invloed op de inhoud of het ontwerp van enige gelinkte website. Eventuele consequenties van het gebruiken van deze websites zijn dan ook geheel voor rekening van betrokkene. Helispot heeft het recht te allen tijde dergelijke links te verwijderen zonder iemand daarvan in kennis te stellen.