Bezig met laden...

Logboek

NHV beeindigd NL SAR-operatie met dank

NHV beeindigd NL SAR-operatie met dank

Op 15 november 2022 voltooide NHV zijn operaties voor de SAR (de zoek- en reddingsacties) in Nederland en op 18 november stuurde het onderstaand persbericht uit.

NHV startte in 2011 met zoek- en reddingsoperaties in Nederland. In het begin voerde NHV nacht SAR-operaties uit vanuit Pistoolhaven in Rotterdam en schakelde vanaf 2014 over op dag- en nacht-SAR-diensten, vliegend met de Airbus AS365N3 Dauphins vanuit zowel Pistoolhaven als de basis Den Helder Airport.

NHV is erg trots op ons toegewijde SAR-team van ervaren piloten, hijsoperators, redding-zwemmers en ingenieurs die met dit contract hebben bijgedragen aan de veiligheid van de Noordzee. Bedankt voor de inzet, toewijding en kracht. We zijn erin geslaagd om meer dan 1000 SAR-missies uit te voeren voor SAR en Medevac en bijna 500 patiënten te vervoeren voor verdere behandeling.

Een operatie van deze omvang werd niet alleen voltooid, er waren veel mensen en partners die een belangrijke rol speelden bij het succes van deze operaties. Daarom willen we degenen bedanken die actief zijn in het succes van de SAR-operaties van NHV:

  • Bedankt Kustwacht Nederland voor de jarenlange succesvolle samenwerking.
  • Bedankt Rijkswaterstaat voor de langdurige inzet.
  • Bedankt Nederlands Loodswezen, voor de 25 jaar betrouwbare samenwerking.
  • Dank aan KNRM, de onderlinge steun, de vele gezamenlijk uitgevoerde trainingsmissies en scrambles (zie onderstaande video)
  • Met dank aan het Witte Kruis voor de medische ondersteuning.
  • Bedankt MIRG.NL voor de fantastische trainingsdagen en volbrachte missies.
  • Dank aan alle ondersteunende diensten van NHV  om dit mogelijk te maken.
  • Bedankt aan al onze supporters en volgers
Video:
Video afspelen...

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *