Bezig met laden...

Logboek

Airbus verkoopt eerste Europese ACH160

Airbus verkoopt eerste Europese ACH160

Airbus Helicopters heeft met Air Corporate uit Milaan zijn Europese lanceringsklant voor de ACH160 bekendgemaakt. 

Deze luxueuze versie van de H160 krijgt een parketvloer in de cabine en een exclusieve lederen bekleding die u mag verwachten in een VIP-helikopter. Uniek is echter dat de koolstoffineerpanelen het gewicht van de helikopter daadwerkelijk zullen verminderen in vergelijking met massief houten vloerbedekking die vaker wordt aangetroffen in VIP-geconfigureerde helikopters. Hierdoor krijgt helikopteroperator Air Corporate de extra actieradius waar haar klanten naar op zoek zijn.

De ACH160 helikopter moet begin volgend jaar worden afgeleverd en krijgt zijn basis in Milaan. President en CEO van Air Corporate, Roano Grandi, zei op de European Rotors: “We zijn verheugd om deze uitzonderlijke en luxueuze helikopter toe te voegen aan onze vloot voor de zakenluchtvaart. Het wordt ons nieuw vlaggenschip en zal zeker zeer aantrekkelijk zijn voor onze klanten.”

Hoewel de nieuwe helikopter in eerste instantie het vlaggenschip van het Italiaanse Air Corporate zal zijn, verwacht de maatschappij dat de vraag binnenkort extra Airbus ACH160's in deze unieke lay-out zal vereisen.

Video:
Video afspelen...

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *