Bezig met laden...

Logboek

Robinson Climb Higher - Episode 2 Brazilie Sao Paulo

Robinson Climb Higher - Episode 2 Brazilie Sao Paulo

Hieronder tonen we u de tweede episode van de Robinson 'Climb Higher' video serie.

In deze serie 'Climb Higher' geeft Robinson een exclusief zicht op wat helikopteroperatoren doen met de Robinson helikopters. De serie toont de onmisbare rol die Robinson-helikopters spelen bij het overbruggen van de kloof tussen mensen, plaatsen en mogelijkheden, waardoor operators een breed scala aan missies kunnen volbrengen met ongeëvenaarde toegankelijkheid, efficiëntie en effectiviteit.

Deze tweede Robinson video belicht nieuwsoperaties in Sao Paulo en hoe de drukke grootstad met 12,3 miljoen inwoners afhankelijk is van een Robinson-helikopter om nieuws vanuit de lucht te brengen. Hoewel Robinson-helikopters vooral bekend staan om hun gebruik in training en landbouw, vertrouwen persbureaus op Robinson voor nieuwsgaring vanwege hun kosteneffectiviteit, toegankelijkheid, beschikbaarheid en betrouwbaarheid.

Van vliegtraining tot landbouw en wetshandhaving tot nieuwsverslaggeving: Robinson-helikopters zijn synoniem geworden voor betrouwbaarheid, toegankelijkheid en veelzijdigheid, waardoor ze de best verkochte civiele helikopters ter wereld zijn.

Robinson Helicopter zal later een extra video uit Australië en de rest van de wereld delen, waarin wordt getoond hoe operators over de hele wereld meer bereiken met Robinson. 

Foto credit Deni Williams - licensed under cc-by-2.0

Video:
Video afspelen...

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepubliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *